Студенти ДонНУ відвідали концерт гурту "Океан Ельзи" у Вінниці.

16:01



                                                  Світовий тур «ОЕ» починається з Вінниці 


       Декілька місяців жителі міста Вінниця очікувала на концерт гурту «Океан Ельзи». І ось нарешті настав цей момент, концерт мав відбутися на Центральному стадіоні о восьмій вечора. Натовп почав збиратися ще о другій дня. Останній раз гурт приїжджав до Вінниці два роки назад, і цьогоріч свій тур вони розпочали саме з «Міста фантанів». Під час очікування фанати могли поспілкуватися з волонтерами, а ті з радістю давали відповіді на запитання, проявляли дружнє ставлення до натовпу, а також із задоволенням розповідали про свої захоплення та інтереси. Організатори Світового туру гурту, поблизу турнікетів поставили різні великі плакати та біг-борди з знаками та символами самого гурту та їхнього спонсора, біля яких можна було сфотографуватися. Також бажаючі могли придбати холодного пива чи квасу, а діти могли потішитися чіпсами та сухариками. З іншого боку стадіону стояли продавці футболок, браслетів, українських прапорів, магнітиків на холодильник з ознаками гурту «Океан Ельзи», які коштували чималу суму грошей.  Народ продовжував сходитися, і яке ж було наше здивування коли ми побачили скільки наших студентів прийшло на концерт. Були студенти з різних курсів,факультетів та спеціальностей. Цікаво те,що це були лиш ті кого знали ми ,а скільки ж було ще невідомих нам особистостей?
      Коли натовп почали запускати на стадіон, то вже за декілька хвилин вільного місця майже не було, а сам концерт розпочався о 21.00 годині. Атмосфера була така ніжна та приємна, що кожен забув про довгий час очікування і втомленість. На сцену почали виходити учасники гурту і сам Святослав Вакарчук. З хвилюванням та радістю в очах він виконує першу пісню « Майже Весна». Сцена виглядала феєрично, з освітленням, що діставало у всі кутки Вінницького стадіону, та трьома великими екранами, що зробили концерт ще потужнішим. На головному екрані переважно йшли відео-ряди паралельно з піснями, а на двох бокових нам дали змогу ближче бачити музикантів, а іноді і самих глядачів. Вінницькі фанати були у захваті, оплесками та криками вони зустрічали його. Це було щось неймовірне, якби ви не були на цьому концерті, то не змогли б уявити, як це, коли зал з першої пісні повністю віддається музиці, дарує себе гурту. В повітрі океан рук та стадіон тріщить по швах від того як Святослав та весь натовп співають. В переривах між піснями соліст завжди розповідав цікаві історії з свого життя. Під час виступу Святослав так сильно поринув у атмосферу, що була на стадіоні, що на емоціях він заліз на музичну колонку, яка в свою чергу стояла на ще одній, і почав на ній співати та танцювати. Концерт захопив усіх, натовп співав усі пісні разом із своїм фаворитом, а деякі люди навіть повиходили на балкони з найближчих квартир, щоб послухати і подивитися концерт. 
      Майже чотири години концерту проминули, як мить. Три рази фанати викликали гурт заспівати на біс. Пісня якою Вакарчук закінчив концерт була «Обійми». Весь стадіон неперервно кричав «Дякуємо». Коли всі учасники гурту зайшли за куліси то натовп почав розходитися. Ставало все менше і менше людей. Залишилися лише ті хто фотографувалися на фоні сцени та самі віддані фанати, які очікували на автограф від соліста групи. Пройшло хвилин з двадцять і Вакарчук з’явився на сцені зі словами: «Зараз я до вас спущусь». Фани були неймовірно раді в очікувані на свого фаворита. Святослав спустився і почав роздавати автограф, але все відбувалося так швидко, що не всі хто стояли за бажаним підписом його отримали. Емоцій у людей було дуже багато і всі позитивні та найщиріші. Вінничани знову очікують гурт до себе в гості. І бажають їм процвітання та успіхів у творчості.
     

     



Аліна Мельник

You Might Also Like

0 коментарі